Samenwerking Stotijn Notariaat
Bespaar vermogensrendementsheffing!
Aflossen op de hypotheek

Nabestaandenservice

Na een overlijden komen nabestaanden voor vele vragen te staan. Vragen zoals “kan ik wel in mijn woning blijven wonen, moet ik aflossen op de eigen woning, moet ik aflossen uit de overlijdensrisicoverzekering of de hypotheek ongewijzigd in stand houden, kan ik mijn nabestaandenpensioen 'sturen' in hoogte, hoe moet het verder met de onderneming, etc.?” Ook willen nabestaanden graag z.s.m. inzage in hun ‘nieuwe’ inkomen.

Begeleiding bij dit emotioneel zware traject ligt dan ook voor de hand. Omdat wij zien dat een gecombineerde kennis op financieel, fiscaal en juridisch gebied noodzakelijk is, hebben wij een fullservice nabestaandenservice ontwikkeld.

Uiteraard kunt u al veel van deze zaken regelen vòòr een overlijden. Wij raden u dan ook aan persoonlijke wensen vooraf al goed vast te leggen. Wij zijn onze relaties daarbij graag van dienst, en kunnen u begeleiden met het opstellen van een 'draaiboek'. 

Tevens kunnen relaties van ons kantoor ons benoemen als executeur. U bent dan in ieder geval verzekerd van het feit dat uw nabestaanden optimaal en onafhankelijk begeleid worden.

  • wij nemen uw nabestaanden zorgen uit handen
  • wij zorgen ervoor dat de volnachten in werking treden
  • wij verzorgen ook de aangifte erf- en inkomstenbelasting
  • helpen uw nabestaanden met vraagstukken rond pensioen en eigen woning na overlijden
  • wij kennen een executeur service
  • wij hebben uitgebreide ervaring

Ons werkgebied voor Estate Planning en nabestaandenservice is geheel Nederland met de focus op Noord en Oost Nederland, het Westland, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Uw contact