Samenwerking Stotijn Notariaat
Bespaar vermogensrendementsheffing!
Aflossen op de hypotheek
appeltjevoordedorst

Financiële planning

De grote waarde van een helder totaalbeeld
Financiële wensen en verplichtingen variëren gedurende een mensenleven. Kinderen die gaan studeren, de aankoop van een woning, de pensionering: het zijn mooie gebeurtenissen, maar u moet er goed op voorbereid zijn. Financiële Planning brengt hierin uitkomst en creëert overzicht in wat u nodig heeft, zodat u uw wensen en ambities kunt realiseren.

Financiële Planning
Financiële Planning helpt u bij het in kaart brengen van uw financiële situatie en het plannen van uw toekomst. U brengt inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatst ze op een tijdlijn. Ook uw persoonlijke omstandigheden wegen mee: bent u gehuwd, kunt u op termijn wellicht een erfenis verwachten, welke rechten bouwt u op binnen de sociale zekerheid, etc.? Zo ontstaat een persoonlijk financieel plan. In een dergelijk plan speelt advisering rond fiscale items uiteraard een belangrijke rol. Ons bedrijf beschikt ook over uitgebreide fiscale kennis en zo brengen wij alle disciplines samen.

Scenario’s
Iedere schets van uw financiële levensloop is vanzelfsprekend een momentopname. Een goed financieel plan houdt echter ook rekening met veranderingen en onvoorziene gebeurtenissen. Dit gebeurt door meerdere scenario’s door te rekenen. Zo weet u precies waar mogelijke risico’s zitten, wat u al goed heeft geregeld en wat u nog zou moeten aanvullen of bijsturen. Kortom: u schept – desgewenst met deskundige hulp – een helder totaalbeeld van uw financiële wensen en mogelijkheden.

Persoonlijk financieel plan
Een goed persoonlijk financieel plan biedt inzicht in de ontwikkeling van uw inkomen,
 uitgaven en vermogen en helpt u risico’s te beheersen.

Denk aan:

• uw loopbaan- en salarisontwikkeling
• uw pensioenopbouw
• uw woonlasten en de waarde van uw woning
• de kosten van studerende kinderen
• risico’s zoals arbeidsongeschiktheid en het verlies van uw partner

Ons werkgebied voor Financiële Planning is geheel Nederland met de focus op Noord en Oost Nederland, het Westland, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Uw contact