Samenwerking Stotijn Notariaat
Bespaar vermogensrendementsheffing!
Aflossen op de hypotheek

Arrangement werkgever

Van MKB tot multinational
Als werkgever bent u er bijzonder bij gebaat dat de werknemer een goed inzicht heeft in zijn of haar financiële situatie. Een gezond financieel beeld (sluitende budgettering) betekent ‘rust’ en een aanzienlijk verlaagde kans op ziekteverzuim door stress.

Verder maakt het de werknemer bewust van zijn of haar positie bij pensionering en de eventuele gevolgen bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. De werknemer is uiteraard zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen financiële positie, maar door middel van een werknemersarrangement voor Financiële Planning, biedt u als werkgever aanwijsbare meerwaarde aan uw werknemers.

Ook als u 'afscheid' wilt nemen van een werknemer, is het van belang dat u de werknemer onafhankelijk laat bijstaan bij zijn of haar financiële beslissingen. Met een op maat gemaakt financieel plan weet de werknemer exact waar hij/zij aan toe is en dit versnelt aantoonbaar het 'exit' traject. Niets is belangrijker dan financieel inzicht bij een vertrek. 

Een investering in uw werknemer is dus een ‘belangrijke’ investering. Het is, wat ons betreft, een must op het lijstje van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ons bedrijf heeft met diverse ondernemingen (variërend van MKB segment tot Multinationals) dergelijk werknemersarrangementen voor Financiële Planning afgesloten.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende aanbieding!

Ons werkgebied voor werkgeversarrangementen voor Financiële planning is geheel Nederland met de focus op Noord en Oost Nederland, het Westland, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Uw contact