Samenwerking Stotijn Notariaat
Bespaar vermogensrendementsheffing!
Aflossen op de hypotheek

hypotheekplanning

Hypotheekadvies

Partners in Planning geeft professionele adviezen bij de aankoop van particulier en bedrijfsmatig onroerend goed. Door gebruik te maken van onze dienstverlening geven wij u de garantie dat u een passende hypothecaire geldlening afsluit, welke volledig aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. En dat uiteraard binnen het fiscale kader voor hypotheken.

De ‘eigen woning’ is een van de belangrijkste pijlers binnen een geïntegreerd financieel plan en vereist daarom altijd maatwerk. Hypothecaire geldleningen zijn er in vele soorten en vormen. Welke vorm er fiscaal, vermogens technisch en juridisch het beste bij u past, bepalen wij na een inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden.
 


Onze dienstverlening wijkt hierin wezenlijk af van veel reguliere hypotheekadvies kantoren die voor u vaak alleen de "juiste" offerte regelen. Wij starten de inrichting van een hypothecaire geldlening namelijk altijd met het opstellen van een financiële planning. 
Wij kunnen ook de door u ontvangen hypotheekoffertes beoordelen (second opinion). Een extra zekerheid bij de grote stap die u neemt bij het aangaan van een hypothecaire geldlening. 

Wij adviseren ook bij hypotheken van tweede woning, woonboot en bedrijfsmatig vastgoed. 

Onze vergoeding is een vooraf vastgesteld uurtarief of een vaste vergoeding. Door een efficiente manier van werken en eventueel zelfwerkzaamheid van u kunnen wij zeer scherpe tarieven bieden!


Ons werkgebied voor hypotheekadvies is geheel Nederland met de focus op Noord en Oost Nederland, het Westland, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Uw contact