Samenwerking Stotijn Notariaat
Bespaar vermogensrendementsheffing!
Aflossen op de hypotheek

Bedrijfspand

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij de financiering rond een bedrijfspand en hebben uitstekende ingangen richting bancaire financiers en private equity mogelijkheden voor relaties die aan de daarvoor gestelde eisen voldoen.

De aanschaf van een bedrijfspand vergt een goed onderbouwd verhaal richting een financier. Onze ervaring is dat als er geen sluitend adviesrapport gepresenteerd kan worden, financiers snel afhaken.  U moet dus kiezen voor een partij die uw bedrijfsgegevens kan overzien en een financier aannemelijk kan maken dat financiering verantwoord is.

Bij aanvang van dit traject kunnen wij voor u op uurbasis een haalbaarheidsonderzoek verrichten, zodat u een goede indicatie krijgt of een financiering haalbaar is en tot welk percentage een financier het onroerend goed wenst te financieren.

  • bedrijfsfinanciering is maatwerk
  • wij hebben toegang tot een breed aanbod van financiers
  • ook nieuwbouwmogelijkheden
  • een inzichtrapport over je onderneming is een must om succesvol te financieren
  • afstemming financiering op bedrijfsomstandigheden is van groot belang

Ons werkgebied voor hypotheekadvies voor uw bedrijfspand is geheel Nederland met de focus op Noord en Oost Nederland, het Westland, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Uw contact