Samenwerking Stotijn Notariaat
Bespaar vermogensrendementsheffing!
Aflossen op de hypotheek

Beleggingspanden

Ons bedrijf heeft uitgebreide ervaring met het financieren van zogenaamde beleggingspanden.

In de eerste plaats zal er een keuze gemaakt moeten worden over de fiscale etikettering van het pand. Hoe ga ik financieren, vanuit privé of zakelijk of een combinatie daarvan?  Omdat dit maatwerk is, start een aanvraag tot financiering  van een beleggingspand bij ons altijd met de opstelling van een onderbouwd Financieel Plan.

Wij houden hierbij rekening met uw privé situatie, huurstromen, de waarde van het onroerend goed, de juridische inhoud van de huurcontracten, etc.. Zonder een goed plan achten wij de kans op financiering ontoereikend. Voorwaarde om dit door ons in gang te laten zetten, is dat de hypotheek op het pand minimaal € 250.000,- bedraagt. Dit plan bespreken wij vervolgens met een aantal geldverstrekkers. Het gemiddeld tarief voor het Financieel Plan bedraagt € 1.500,-. Dit bedrag dient altijd voldaan te worden, ook als de financiering onverhoopt niet tot stand komt. Naast deze adviesvergoeding, zal bij het succesvol onderbrengen van de financiering een bemiddelingsvergoeding in rekening worden gebracht van gemiddeld € 2.000,-.

• financiering van een beleggingspand is maatwerk
• wij stellen een financieel rapport op t.b.v. financiers
• wij beoordelen uw aankoop c.q. de haalbaarheid herfinanciering

Ons werkgebied voor hypotheekadvies voor beleggingspanden is geheel Nederland met de focus op Noord en Oost Nederland, het Westland, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Uw contact