Samenwerking Stotijn Notariaat
Bespaar vermogensrendementsheffing!
Aflossen op de hypotheek

Eigen woning

De eigen woning kent een bijzondere positie in de Wet Inkomstenbelasting. Het veelvoud aan regelgeving rond de eigen woning heeft er toe geleid dat de gemiddelde Nederlander “de weg  is kwijtgeraakt”. Het afsluiten van een hypotheek zonder advies is daarom absoluut af te raden.

De banken hebben de laatste jaren hun adviesfunctie grotendeels verloren en zijn meer product leveranciers geworden. Door de wetswijziging per 1-1-2013 is ‘hypotheekadvisering’ door de wetgever terecht aangemerkt als een zg. ‘complex product’. Provisies hieraan verdienen is dus verboden. Dus ook de banken berekenen aan u advieskosten. En waarom betalen aan een partij die u slechts hun eigen product kan aanbieden?

Wij zijn gespecialiseerd in hypotheek advies, hypotheek bemiddeling  en second opinions. Uw wensen zijn voor ons de uitgangspunten voor de opzet van een maatwerk hypotheekconstructie. 

Het proces van advies en bemiddeling wordt door ons bedrijf separaat behandeld. Eerst dient er een goed advies te zijn. Wat zijn de mogelijkheden? Welke hypotheekvorm past bij u? En past de hypotheekvorm in uw toekomstige inkomensontwikkeling? Etc. etc.
Het vraagstuk inzake de hypotheek is ook sterk afhankelijk van uw inkomenspositie. Bent u werknemer, zzp’s of bijvoorbeeld dga? Zeker voor de dga liggen er vaak mogelijkheden door een combinatie verstrekking vanuit de B.V. en een externe financier.

Wij hebben verder uitgebreide ervaring voor de opzet van hypotheekconstructies voor medici en private banking hypotheken.

Laat u dus begeleiden door een kantoor dat zich ruimschoots bewezen heeft op dit gespecialiseerde vakgebied.

  • u krijgt bij ons altijd (innovatieve) maatwerk constructies
  • de beste rentetarieven voor relaties die voldoen aan onze 'vermogensnormering'
  • wij zetten voor u een gehele hypotheekconstructie op incl. de scenario's lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en het werkloosheidsrisico
  • gespecialiseerd in hypotheken voor medici en vrije beroepers
  • wij kunnen een beroep doen op financiële partijen en private partijen in binnen- en buitenland

Ons werkgebied voor hypotheek advies voor een eigen woning is geheel Nederland met de focus op Noord en Oost Nederland, het Westland, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Uw contact