Samenwerking Stotijn Notariaat
Bespaar vermogensrendementsheffing!
Aflossen op de hypotheek

Referenties

Onderstaand staan beoordelingen over ons bedrijf. Relaties geven aan hoe zij de dienstverlening van ons kantoor hebben ervaren. Wij zijn hen dankbaar voor hun openheid en ervaren hun opmerkingen als een belangrijk leermoment.

---------------------------

Het Financieel advies wordt door Partners in Planning professioneel uitgevoerd. Op basis van aangeleverde documentatie worden de verschillende facetten van onze persoonlijke financiële planning tegen het licht gehouden. Het uiteindelijk advies omvat een plezierige mengeling van de expertise van Partners in Planning en het belang van onze persoonlijke wensen. Zoals je van een partner verwacht.”

Aart J Koorevaar / Sr. Compliance Auditor Abbott
 

"Persoonlijk, Professioneel, Betrokken, Flexibel en To The Point. Dit in combinatie met gedegen kennis van zaken en een breed netwerk heeft ons een uitstekende en op maat financiële planning opgeleverd. 

Harrie Hovingh / Commercial Manager Pharmacy-branche

"Via mijn accountant kwam ik bij Partners in Planning. Voor een schappelijk bedrag kreeg ik in een lastige tijdsperiode (tussen kerst en Oud en Nieuw) een hoger bedrag voor mijn lijfrentepolis. Ik ben er nog steeds blij mee. Wederzijds vertrouwen was een doorslaggevend punt om met Partners in Planning in zee te gaan".

J.F. Westplate / docent HBO

"Via een vriend van mij ben ik in aanraking gekomen met Partners in Planning voor persoonlijk hypotheek advies. De mensen zijn zeer betrokken bij de case met een can-do attitude die uiteindelijk heeft geleid tot een prima hypotheek (+ verzekeringen) op maat".
 
Drs. Mario van Wingerde / VP new business DSM

"In de afgelopen jaren heeft Partners in Planning ons geholpen bij aankoop van onze woning, het afsluiten van een tweetal hypotheken, het opstellen van financiële overzichten en het afsluiten van levensverzekeringen. Dit alles tot volle tevredenheid. Partners in Planning toont kennis en ervaring tijdens de uitvoering, is kritisch waar het moet en pakt door waar nodig. De klant staat in dit proces centraal".

J.M. Westveer / Beheerplanning - Verkeerscoördinatie Rijkswaterstaat

"De kennismaking en samenwerking met Peter van de Meeberg heeft een open en eerlijk karakter. Er ontstaat direct een betrokkenheid, die je uitnodigt om er samen creatief tegenaan te gaan. De snelle en voortdurende interactie stelt je in staat een beeld te vormen van wat je wilt, waardoor dat tot leven komt. Een onontkoombare aanrader dus".  

Drs. Henk de Bruin /  Ecoloog en Leraar Spirituele Wijsbegeerte

"Onze complexe financiële situatie is door Peter van de Meeberg van bureau Partners in Planning op een voor ons begrijpelijke wijze in kaart gebracht. De kennis en kunde van het bureau blijkt voorts uit de wijze waarop zij onze financiële zaken bewaken en advies dienaangaande uitbrengen. Wat het  bureau zeker onderscheidt is de snelheid van reageren en handelen op vragen onzerzijds. Al met al wekken werkwijze en service vertrouwen".

Drs. H.J.M. van Bussel / Coach voor Professionals & Strategisch Management

"Erg tevreden over de adviezen, erg persoonlijk en laagdrempelig toegankelijk. Ik geef met veel vertrouwen mijn financiële vragen uit handen!" 

Drs. Margriet Folkeringa / huisarts

"Als notaris heb ik Partners in Planning leren kennen als een terzake kundig en plezierig adviesbureau. Ze zijn in staat om via een duidelijke vraagstelling de hun voorgelegde casus te analyseren. Aan de hand van de hun verstrekte gegevens wordt een gedegen en goed onderbouwd advies gegeven. Zij schromen niet om ook terzake doende doch niet aan hun voorgelegde aandachtspunten onder de aandacht te brengen en daar advies over te geven. Of verwijzen naar aanleiding daarvan naar een externe deskundige. Hun advies is altijd helder en duidelijk.

Verder zijn de contacten altijd zeer warm en hartelijk. Ook in mijn adviespraktijk, na mijn pensionering, maak ik graag gebruik van hun kennis en verwijs cliënten graag en met vertrouwen naar hen door. Ook in mijn eigen privé situatie maak ik in voorkomende gevallen graag gebruik van de expertise van Partners in Planning. Kortom warm aanbevolen." 

Mr. C.J. Wesseling (oud notaris)  / juridisch adviseur

"Gelet op de onzekere situatie rond pensioenvoorzieningen ontstond de behoefte om een en ander tegen het licht te houden. Hoe kan de ontwikkeling van het inkomen en het vermogen volgens de inzichten op dit moment worden ingeschat? “Partners in Planning” heeft de antwoorden op een aantal vragen adequaat en transparant in beeld gebracht. Ook zijn zij zeer behulpzaam geweest bij opstarten van een relatie met Nationale Nederlanden."

Frank en Josje Schut

Uw contact