Samenwerking Stotijn Notariaat
Bespaar vermogensrendementsheffing!
Aflossen op de hypotheek

Visie & missie

Onze dienstverlening bieden wij u aan vanuit een duidelijke visie op sociale, maatschappelijke en individuele ontwikkeling, organisatiebeleid en onderscheidend ondernemerschap. De mens en zijn klantgerichtheid bepaalt tenslotte het succes van een onderneming.

Wij zijn een onafhankelijk, eerlijk, kennisintensief en mensgericht team, dat ondernemingen en personen helpt succesvol te zijn en blijven. Wij helpen cliënten bij het ontdekken van levensdoelen en de realisatie daarvan middels "Financial Life Planning". Om dit te realiseren handelen we pro-actief, resultaatgericht en innovatief. Iedere opdracht behandelen we strikt vertrouwelijk en elke keer gaan we voor de afgesproken kwaliteit.

Inmiddels worden wij gerekend tot de top van financiële adviesbureaus op ons vakgebied en dat willen we graag zo houden. Daarom hebben we alles gericht op het behalen van topprestaties. Alleen al daarom werken wij uitsluitend met gedreven, integere en getalenteerde medewerkers.

De ‘client-ownership’ gedachte staat bij ons voorop!

Ons werkgebied is geheel Nederland met de focus op Noord en Oost Nederland, het Westland, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Uw contact