Samenwerking Stotijn Notariaat
Bespaar vermogensrendementsheffing!
Aflossen op de hypotheek

Wie zijn wij?

Partners in Planning is een toonaangevend en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van Financiële Planning. 

Wij adviseren over de volgende deelgebieden:

  • Financiële Planning
  • Vermogensadvies
  • Estate Planning
  • Pensioenadvies
  • Hypotheekadvies

Daarnaast verzorgen wij fiscale advisering op eerder genoemde deelgebieden.

Onze adviseurs wonen en werken in heel Nederland.

Gecertificeerd en gediplomeerd
Kwaliteit en deskundigheid van onze diensten staan bij ons hoog in het vaandel. Onze Financieel Planners zijn allemaal gecertificeerd (Vereniging Federatie Financiële Planners (FFP)). Onze pensioenadviseurs zijn gediplomeerd met WFT Pensioen en tevens Register Pensioen Consultant (RPC).

Waarborg voor kwaliteit
De adviezen van Partners in Planning vallen onder de Wet financieel toezicht (Wft). De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd. Daarnaast is er een persoonlijke registratie bij de DSI (Dutch Securities Institute). Verder heeft ons kantoor een registratie bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Uw investering
Onze tarieven zijn volledig transparant. Als klant kunt u kiezen voor een vooraf vastgesteld uurtarief of een vaste vergoeding voor de afgenomen dienstverlening.

Ons werkgebied is geheel Nederland met de focus op Noord en Oost Nederland, het Westland, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Uw contact